Onze presentatie

Hallo, ik ben Roberto Ugolini,

oprichter van het bedrijf Truffleat Srl dat al meer dan 10 jaar actief is in de commercialisering van verse truffels en exclusieve Italiaanse producten van hoge kwaliteit, met en zonder truffels.

De truffelmarkt is booming, met een groeitrend van minimaal 12% per jaar. Ons bedrijf houdt zich bezig met de levering van gastronomische producten voor de horeca- en retailkanalen: specerijen, zout, sauzen, snacks, extra vierge olijfolie, pasta, met en zonder truffels.

In Italië is het bekend dat elke regio zijn eigen schatten heeft voor zijn keuken. Elk ingrediënt telt, niet alleen de chef-kok en de geheimen van zijn grootmoeder! Ik ging zelf op zoek naar deze schatten, één voor één, door persoonlijk elke producent te ontmoeten, elk product te proeven om getuige te zijn van de goedheid ervan, en vervolgens de drie exclusieve lijnen te creëren die ik u ga presenteren.

इटली में बनाया गया

Onze merken

We bieden drie lijnen van Italiaanse uitmuntendheid, de eerste gewijd aan Truffle Lovers “TRUFFLEAT LINE“, de tweede voor degenen die gepassioneerd zijn door de uitstekende Italiaanse keuken “UGOLINI LINE“ en de derde “CAVIAREAT LINE” voor liefhebbers van kaviaar.

9241 sale grigio di guerande e tartufo nero pregiato truffleat 5

De TRUFFLEAT-lijn

Het ontmoetingspunt van truffelliefhebbers

Exclusieve truffelproducten, 100% kwaliteit en bedwelmende verse truffels per kilo. Ons bedrijf verstuurt verse truffels via een DHL-koerier, zorgvuldig verpakt volgens de versketen. Gelabeld met een garantie van kwaliteit en herkomst.

8886 pesto rosso bio ugolini gourmet 8

De UGOLINI-lijn

De exclusieve traditionele Italiaanse gastronomie

Een breed assortiment van 100% Italiaanse producten, zorgvuldig geselecteerd op basis van hun unieke kwaliteit en bijzonderheden, bereid volgens de regionale traditie.

caviale caviareat

De CAVIAREAT-lijn

Smaak van kaviaar

Kaviaar proeven is als luisteren naar een mysterieus verhaal uit de diepste zeeën. Het is een heerlijke delicatesse geboren uit het zuiverste water en een van de meest begeerde gastronomische ingrediënten, door zowel chef-koks als fijnproevers over de hele wereld, dankzij de prachtige glanzende kuit en de delicate, verfijnde smaak.