Truffleat & Ugolini
Presentatie

ONZE PRESENTATIE

Hallo, ik ben Roberto Ugolini, oprichter van het bedrijf Truffleat Srl dat al meer dan 10 jaar actief is in de commercialisering van verse truffels en exclusieve hoogwaardige Italiaanse producten, met en zonder truffels.

De truffelmarkt is booming, met een groeitrend van minimaal 12% per jaar. Ons bedrijf houdt zich bezig met de levering van gastronomische producten voor het Horeca- en Retailkanaal: specerijen, zout, sauzen, snacks, extra vergine olijfolie, pasta, met en zonder truffels.

In Italië is het bekend dat elke regio zijn eigen schatten heeft voor zijn keuken. Elk ingrediënt telt, niet alleen de geheimen van de chef en zijn grootmoeder! Ik ging zelf op zoek naar deze schatten, één voor één, door elke producent persoonlijk te ontmoeten, elk product te proeven om te zien hoe goed het was, en vervolgens de twee exclusieve lijnen te creëren die ik op het punt sta je te presenteren.

We bieden twee lijnen van Italiaanse uitmuntendheid, de eerste gewijd aan Truffle Lovers “LINEA TRUFFLEAT” en de tweede voor degenen die gepassioneerd zijn door de uitstekende Italiaanse keuken “LINEA UGOLINI“.

De TRUFFLEAT-lijn – The Meeting Point of Truffle Lovers: exclusieve Truffle producten, 100% kwaliteit en bedwelmende verse truffels die per kilo worden verkocht. Ons bedrijf verzendt verse truffels via DHL-koerier, zorgvuldig verpakt volgens de versheidsketen. Gelabeld met een garantie van kwaliteit en herkomst.

De UGOLINI-lijn – De exclusieve traditionele Italiaanse fijnproever: Een breed assortiment van 100% Italiaanse producten, zorgvuldig geselecteerd op basis van hun unieke kwaliteit en eigenaardigheden, bereid volgens de regionale traditie.

U kunt onze catalogi en onze consumentenprijslijsten (voor GROOTHANDEL zijn er aangepaste prijzen) bekijken door de pdf in lage resolutie of hoge resolutie te downloaden via de volgende links:

Truffleat-catalogus met lage resolutie

Truffleat-catalogus met hoge resolutie

Truffleat-franchisecatalogus met lage resolutie

Truffleat-franchisecatalogus met hoge resolutie

Ugolini-catalogus met lage resolutie

Ugolini-catalogus met hoge resolutie

Prijslijst Truffleat

Prijslijst Ugolini Gourmet

Met vriendelijke groeten en graag tot ziens,

Roberto Ugolini
Eigenaar & Global Sales Director

E-mail: global@truffleat.com
WhatsApp: +393476398457
Telefoon: +390651845150