Uw merk bij private label

Ons bedrijf met meer dan tien jaar ervaring

We stellen beleggers die investeren in de Food & Beverage sector in staat om een bestaand bedrijf op te richten dat actief is in een andere sector, evenals enkele bedrijven in de Luxury-sectie die hebben besloten restaurants te creëren met hun eigen merken, of aan bedrijven die al in de Food & Beverage-sector zijn, waarom niet al actief in het Truffle-segment maar nog niet bekend, zichtbaarheid geven over de hele wereld met een innovatief concept, en last but not least, een eenvoudige belegger die niet gelooft in de vastgoed- of financiële sector, kiest hij de ondernemende door zijn nieuwe merk te starten in de Truffle-industrie. Hier evalueren we alle mogelijkheden en locaties en alles wat nodig is, inclusief de commerciële lancering.

Het combineren van voedselveiligheid, operationele prestaties en duurzaam ontwerp van uw F&B-producten

Diensten van grondstoffen en ingrediënten. Formulerings- en formuleontwikkelingsdiensten. Food & Beverage Services. Ontwerp en productie van verpakkingen.

OEM-partnerschapsmogelijkheden

De OEM-productiedivisie van TrufflEAT ®is toegewijd om partners te helpen bij het snel en efficiënt ontwikkelen en lanceren van producten op de markt. Door unieke middelen te bieden, waaronder R&D, eigen apparaatontwerp en volledige productiemogelijkheden, kan TrufflEAT® een product van een droom tot werkelijkheid brengen.