Hoe het werkt?

Onze hele affiliate proces is zeer eenvoudig te gebruiken, terwijl nog steeds houden absoluut nauwkeurige affiliate tracking:

  1. Klanten klikken op affiliate link op uw site/blog
  2. Voor trackingdoeleinden wordt het IP-adres van de klant geregistreerd en wordt een cookie in zijn browser geplaatst
  3. Klanten bezoeken onze winkel en doen een aankoop
  4. De bestelling wordt beschouwd als een conversie voor u
  5. We zullen de verkoop beoordelen en beslissen of we de verkoop goedkeuren
  6. Je ontvangt commissie-uitbetalingen

Voordelen van ons affiliate programma

Verdien tot 10% commissie

U kunt niet alleen lid worden van ons team en ons helpen het woord te verspreiden over uw favoriete producten, maar u kunt ook worden gecompenseerd voor uw inspanningen. Ons systeem volgt de conversie en beloont u genereus voor elke klant die u ons toestuurt.

Hoge conversieratio = meer geld

Ons bedrijf heeft een van de grootste conversiepercentages in de industrie. Met onze uitstekende conversieratio hebben de mensen die u hier doorverwijst meer kans om onze producten te kopen.

Lange cookieduur

Als een klant van uw site naar de onze komt en vervolgens terugkomt om producten te kopen gedurende 30 dagen, krijgt u nog steeds de commissie.

Dat is het! U stuurt ons klant, wij sturen u geld!

Het registreren en instellen van je account kan niet eenvoudiger. In slechts vijf minuten kunt u beginnen met het doorverwijzen van zaken naar ons. U kunt commissiebetalingen aanvragen wanneer u maar wilt van uw affiliate account. Wij betalen u via PayPal of bankoverschrijving.

Begin nu met geld verdienen!

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan ons affiliate programma. We belonen u met commissies op alle verkopen die u doorverwijst. Verdien tot 10% commissie.