Open een hotelrestaurantfranchise

TrufflEAT® Unieke momenten in een 5-sterrenhotel met truffelbar-restaurant op het dak!

Hotel Restaurant Franchise Truffleat

Het huidige hotelrestaurantontwerp bestaat uit flexibele, trendy ruimtes waar mensen elkaar kunnen ontmoeten tijdens het eten. Iedereen houdt van gezelligheid en uit eten gaan. Geef mensen ervaringen die ze niet zullen vergeten en ze zullen terugkomen voor meer.

De TruffleEAT® Bar & Restaurantconcept gaat over het ontmoeten van mensen onder het genot van een heerlijk diner bereid met unieke ingrediënten zoals verse Italiaanse truffels, in een zeer comfortabele plek. Het is het beste recept voor goede zaken.

Ontmoet leuke mensen, proef uniek eten in een gezellige sfeer!

Concept bedrijf of franchise

Meer en meer horen we over concept business of franchise, wat niets meer is dan trouwen met een zichtbaar model dat al getest is in de zakenwereld. Het economisch herstel dat we in de hele wereld zullen zien, zal worden weergegeven door wat we moeten doen, hoe we het moeten doen en welke betere kansen er zijn, hoe meer het nodig is om geen grote risico’s te nemen door te denken aan het een of het ander alleen om ontdek dan dat na 2 jaar de keuze niet de beste was.

We stellen vast dat na meer dan 10 jaar ervaring in de sector en in het marktsegment met grote winstgevendheid die wordt vertegenwoordigd door de truffels, die het prestige en de luxe die voorheen door kaviaar werden vertegenwoordigd, heeft overwonnen, terwijl de truffel luxe vertegenwoordigt maar tegen hogere kosten .

Met meer dan 10 verschillende concepten op verschillende plaatsen en investeringen, stellen we u in staat om uw project in de kortst mogelijke tijd te realiseren tijd en om de mogelijkheid te minimaliseren.

Onze restaurantexpertise

Our Restaurant Expertise

TrufflEAT® Resort en hotel
weergaveconcept

De schoonheid van een resort wordt gecompleteerd door een TrufflEAT® Bar en Restaurant Franchise die u meeneemt op een onvergetelijke reis.

We zullen 360° ondersteuning bieden aan die bedrijven die een uitzonderlijk concept willen creëren en hebben in het pand.