Italiaanse verse truffels
wereldwijd geleverd

Italiaanse verse truffels leveren wereldwijd in elk seizoen van het hele jaar

Zoals we weten, is Italië het land waar truffels worden geboren en achtergelaten, hoewel het voor sommige soorten en tijden van het jaar ook uit andere delen van de wereld wordt verzameld. Hier in dit segment waar het belangrijk is om aandacht te besteden aan de actualiteit is de business gekoppeld aan e-commerce van waaruit je een lokale markt kunt managen met een winkel en online verkoop en de mogelijkheid om per vliegtuig te verzenden met toonaangevende koeriers ter wereld. Zowel witte als zwarte truffels in elk seizoen.

De exportmarkt voor verse truffels heeft een omzet van 6 miljard USD en nog eens 15 miljard voor truffelproducten.
Deze waarden zijn voorbestemd om te groeien gezien de mogelijkheid van truffelteelt waardoor bomen kunnen worden geplant die zowel kostbare en zomerse zwarte truffels.
In dit segment zal de mogelijkheid van de franchise beschikbaar zijn voor wederverkoop met een winkel en online.

Of je nu je dagelijkse maaltijden thuis of je restaurantmenu wilt diversifiëren, pak de beste verse Italiaanse truffels en afgeleide producten van TrufflEat. We leveren wereldwijd via DHL en verzenden bestellingen binnen 2 dagen. Om de hoogste kwaliteit bij aankomst te garanderen, gebruiken we containers voor temperatuurregeling voor verse en diepgevroren truffels.

Truffels zijn een van de kostbaarste geschenken van de natuur en zijn tijdens hun seizoen tijdelijk verkrijgbaar. Truffels, die in het grootste geheim in het bos worden gefokt uit de wortels van bomen, zijn aards en bedwelmend. Hun kenmerkende geur inspireert al eeuwenlang tot culinaire hoogstandjes.