Truffelwinkel en aperitiefwinkel franchise

Dit soort truffelwinkelfranchise is een plek voor diegenen die tijd willen doorbrengen om onze producten te proeven en te ontspannen in een warme maar verfijnde sfeer. Onze geselecteerde professionele chef-kok leidt u door een truffelreis met een nauwkeurige creatie van een proeverijmenu dat in het oog springt. Samen met onze dranken, variërend van wijn tot champagne, cocktails en speciaalbier, maakt deze unieke franchise een uitstekende winkel en diner in ervaring over de hele wereld.

TrufflEAT® is een bedrijf dat naast het uitvoeren van verschillende cateringprojecten, zorgt voor de expressie van Italië naar de hele wereld, zowel van de bedrijven zoals het beste aangegeven op de site en in de e-commerce, als van de producten gemaakt onder zijn eigen merk of een eigen label.

Wij zijn de ontmoetingsplaats van de liefhebbers van truffels. Ons uitgebreide assortiment hoogwaardige truffelproducten wordt speciaal voor ons geproduceerd in Italië. Onze partners behoren tot de toonaangevende bedrijven van de wereld. Wij exporteren onze producten wereldwijd, georganiseerd met zorg en snelheid.

De winkels hebben een modern en warm interieurontwerp dat ons vertegenwoordigt als een unieke winkelstijl waarmee we ons kunnen onderscheiden van de massa.