OEM Voedselproductie

Uw merk bij private label

Ons bedrijf met meer dan tien jaar ervaring

We staan investeerders die investeren in de voedingsmiddelen- en drankensector toe om een bestaand bedrijf op te richten dat in een andere sector actief is, evenals enkele bedrijven in de luxe-sectie die hebben besloten restaurants te creëren met hun eigen merken, of voor bedrijven die al in de voedingssector actief zijn. & Drankensector, waarom niet ook al actief in het Truffelsegment maar nog niet bekend, wereldwijd zichtbaarheid geven met een innovatief concept, en last but not least, een simpele belegger die niet gelooft in de vastgoed- of financiële sector, hij kiest de ondernemende door zijn nieuwe merk in de truffelindustrie te starten. Hier evalueren we alle mogelijkheden en locaties en alles wat nodig is inclusief de commerciële lancering.

Combineren van voedselveiligheid, operationele prestaties en duurzaam ontwerp van uw F&B-producten

Diensten van grondstoffen en ingrediënten. Formulerings- en formuleontwikkelingsdiensten. Eten & Drinken Diensten. Verpakkingsontwerp en productiediensten.

Mogelijkheden voor OEM-partnerschappen

De OEM-productieafdeling van TrufflEAT® is toegewijd om partners te helpen bij het snel en efficiënt ontwikkelen en op de markt brengen van producten. Door unieke middelen te bieden, waaronder R&D, gepatenteerd apparaatontwerp en volledige productiemogelijkheden, kan Truffleat een product van een droom tot realiteit brengen.

Download onze catalogus

U kunt onze catalogi en onze consumentenprijslijsten (voor GROOTHANDEL zijn er aangepaste prijzen) bekijken door de pdf in lage resolutie of hoge resolutie te downloaden via de volgende link:

Als u geïnteresseerd bent in een van de producten van TrufflEat® en u wilt een mogelijke zakelijke onderneming bespreken, neem dan contact met ons op.