Over ons

TrufflEAT® Het ontmoetingspunt
van Italiaanse truffelliefhebbers

Truffleat co.,ltd® werd in 2010 in Thailand geboren dankzij de samenwerking met Urbani Tartufi S.r.l. in Italië begon het vanaf dat moment de producten van de Urbani Tartufi-catalogus te importeren, na het verkrijgen van de invoervergunningen en de technische gezondheidsvergunningen van de “Food and Drug Administration”.

De Food and Drug Administration (“Food and Drug Agency”, afgekort tot FDA) is de Amerikaanse overheidsinstantie die zich bezighoudt met de regulering van voedsel en farmaceutische producten, afhankelijk van het Department of Health and Human Services van de Verenigde Staten van Amerika.

Tijdens deze periode maakte Truffleat® aan Thailand en buurlanden zoals Cambodja, Laos en Vietnam de unieke kenmerken van de truffel bekend, evenals de verschillende seizoensverschillen tussen Witte Truffel en Zwarte Truffel, die heeft meer dan één variëteit.

Momenteel vertegenwoordigt Truffleat® de uitmuntendheid van de bedrijven die in Italië truffelproducten verzamelen en produceren, voor alle liefhebbers van een van de meest prestigieuze Italiaanse producten, zelfs duurder dan kaviaar.

Download onze nieuwe presentatie en catalogus.