shop franchise truffleat 4

HOOFDSTUK 2: De vele soorten franchises

De vele soorten franchises

Het bezitten van uw eigen bedrijf is een geweldige prestatie voor vrijwel iedereen die ooit heeft geprobeerd om te slagen in het bedrijfsleven of marketing. Als je echter denkt dat je niet intelligent genoeg bent of niet eens wilt proberen om je eigen bedrijf van de grond af op te starten, dan is een optie die je altijd hebt, om te beginnen met een franchisebedrijf. Er zijn veel geweldige dingen over het starten met een franchise van een populair bedrijf, maar het beste is dat je alle hulp krijgt die je nodig hebt als je franchise begint te glijden en te mislukken. Bovendien is de kans groot dat je voldoende training krijgt voordat je zelfs maar begint met een franchise, zodat je daadwerkelijk klaar bent voor een lange succesvolle weg vooruit.

Hoe dan ook, franchises zijn een uitstekende manier om een eigen bedrijf te hebben en het daadwerkelijk te bezitten. Als je er echter ooit aan hebt gedacht om een franchise te bezitten, dan was waarschijnlijk het eerste dat in je opkwam hoe je ervoor zou kunnen betalen. Integendeel, je eerste gedachte zou niet moeten zijn over hoe je voor de franchise betaalt, maar zou moeten zijn over welk type franchise je wilt beginnen. Hier zijn een paar suggesties van de franchises die je gemakkelijk kunt vinden in de zakelijke wereld.

Fastfoodrestaurants

Er zal waarschijnlijk altijd ergens in het hele land of de wereld een lege plek zijn waar een fastfoodrestaurant kan passen. Een van de dingen die fastfoodrestaurant franchisemogelijkheden een geweldig idee maken, is het feit dat u snel winst kunt maken. Hoewel het misschien niet in het eerste jaar van het bezitten van de franchise is (hoewel het heel goed in het eerste jaar zou kunnen zijn), is de kans groot dat je niet zo ver hoeft te gaan in het eerste jaar om winst te maken. Enkele van de meest succesvolle franchises die je waarschijnlijk al had kunnen raden, zijn McDonald ’s Restaurant en Wendy’ s fastfoodrestaurant.

Kantoorfranchises

Een interessant type franchise waarmee u succes kunt hebben, is een winkel voor kantoorbenodigdheden. Hoewel u geen grote winkel voor kantoorbenodigdheden zoals Staples hoeft te kopen om succesvol te zijn, zijn er tal van kleinere voorraadwinkels die gespecialiseerd zijn in kantoorartikelen, zakelijke briefpapier en kleine meubels zoals computerbureaus en stoelen. Kantoorbenodigdheden winkels zijn zeker nodig in het hele land, dat is waarom het maakt ze een geweldige franchise kans!

Aan de andere kant zijn er tal van andere franchisebedrijven om bij betrokken te raken als je geen eigen fastfoodrestaurant of kantoorwinkel wilt beginnen. Een donut store franchise, zoals die wordt gekocht bij Dunkin’ Donuts of Krispy Kreme, kan ook succesvol zijn, omdat veel mensen al houden van de ochtend donut producten die zij aanbieden! Al met al zijn er echter genoeg franchisemogelijkheden om uit te kiezen, maar het kost slechts een beetje huiswerk om te bepalen welke succesvol zal zijn!

Populaire franchisebedrijven

Het bezitten van franchises in de Verenigde Staten is slechts één manier om kapitaal aan te trekken voor uzelf en voor uw bedrijf. Er zijn allerlei redenen waarom men zou willen investeren in een franchise op hun eigen, en er zijn zeker een aantal populaire franchises in de Verenigde Staten. Als je ooit hebt willen weten wat er nodig is bij het bezitten van een franchise van een bepaald bedrijf, dan is hier de informatie die je nodig hebt. Hier is een trivia-vraag die je mee naar huis kunt nemen naar je familie: welke franchise is vele malen gerangschikt #1? Je zou waarschijnlijk heel goed kunnen raden wat het is, en als je McDonald ’s Restaurant dacht, had je gelijk. Er zijn verschillende keren dat McDonald ’s Restaurant op nummer1 staat voor de voedselcategorie waarin het is geplaatst, maar hier zijn enkele andere interessante feiten over het bezitten van een McDonald’ s-franchise:

De McDonald ’s franchise

Wist je dat er meer dan 11.000 McDonald ‘s-franchises zijn in de Verenigde Staten? Inderdaad, McDonald ’s heeft de afgelopen tientallen jaren een enorme groei in het restaurantniveau gezien en het heeft in wezen een wereld gecreëerd vol met Chicken McNuggets, Big Macs en Ronald McDonald-personages. Maar het is eigenlijk gemakkelijk om te zien waarom het bezitten van een McDonald ‘s-franchise populair is, en het is eigenlijk niet zo duur als iedereen zou hebben gedacht. Om een McDonald ‘s-franchise te hebben, is het enige dat van de franchisenemer wordt vereist een liquiditeitswaarde van ongeveer $ 100.000. Bovendien is de franchisevergoeding voor het bezitten van een McDonald ’s vastgesteld op ongeveer $ 45.000 en de totale investering die men moet doen bij het creëren van een McDonald’ s-franchise-restaurant ligt ergens tussen een half miljoen dollar en anderhalf miljoen dollar!

Aan de andere kant is het bezitten van een McDonald ’s franchise restaurant zeker de moeite waard, daarom zien veel franchisenemers het als een gouden kans. Gezien het feit dat veel McDonald ‘s-franchises meer dan $ 1 miljoen per jaar verdienen, is het hebben van een McDonald’ s-franchise misschien precies wat je nodig hebt. In ruil daarvoor moet je echter bereid zijn om een forse royalty te betalen aan het hoofdkantoor van McDonald ‘s, dat momenteel op ongeveer twaalf procent is vastgesteld!

Burger King is veel meer

Je zult er misschien versteld van staan dat Burger King meer dan voorbij is als het gaat om het bezitten van een franchise. De franchisevergoeding is meer, de totale franchise-investering is meer, maar het enige dat minder is, is eigenlijk de royaltyvergoeding, die slechts ongeveer vijf procent is! Wie had gedacht dat het bezitten van een Burger King duurder zou zijn dan een McDonald ‘s-franchise? In feite kost een Burger King-franchise ongeveer het dubbele van wat een McDonald ‘s-franchisenemer nodig heeft om beschikbaar te zijn en te betalen.

Toch zijn dit twee van de meest populaire franchises in de Verenigde Staten. De McDonald ’s Corporation is zeker harken in het deeg, maar de vergelijking met hun fast food restaurant rivaal, Burger King, is ook interessant!

Similar Posts