shop franchise truffleat 23

HOOFDSTUK 16: Veelgestelde vragen over franchises

Veelgestelde vragen over franchises

Er zijn veel vragen die gepaard gaan met het krijgen van jezelf in een franchise-operatie. Als u de eigenaar van de franchise bent, wilt u vooral alle details weten over het bezitten van een franchise, dus hier zijn enkele vragen en antwoorden die veel mensen meestal rechtstreeks aan het bedrijf zullen vragen om te weten waar eerst te beginnen.

Franchise vraag #1: Hoeveel kapitaal heb je nodig?

Antwoord: De meest voor de hand liggende zorg waar je aan moet denken voordat je een bedrijf benadert voor een van hun franchisebedrijven, is hoeveel startkapitaal ze nodig hebben. Meestal ligt dit antwoord in de openbaarheid, maar het is ook goed als iemand besluit het bedrijf rechtstreeks te benaderen en vraagt hoeveel hij of zij nodig heeft. Vaak zal het bedrijf een startkapitaalvereiste hebben, maar sommige bedrijven maken zich alleen zorgen over het krijgen van hun vergoedingen die verband houden met een franchise die de bedrijfsnaam, het logo en de reputatie kan gebruiken. Op dezelfde manier zou het een goed plan zijn om de opstart- of initiële kosten van het bedrijf met contant geld te betalen in plaats van te vertrouwen op een zakelijke lening voor het geld. Gezien het feit dat veel franchises toch zakelijke leningen moeten krijgen voor alle soorten benodigdheden en andere noodzakelijke meubels, is de beste manier om uw franchise met contant geld te betalen!

Franchise Vraag #2: Waar krijg je voorraden?

Antwoord: Misschien is het volgende dat een franchise-eigenaar wil weten voordat hij of zij daadwerkelijk begint met het openen van het bedrijf, waar de benodigdheden vandaan komen. Bij het omgaan met het hoofdkantoor van het bedrijf zijn er veel verschillende regels en voorschriften die aan elk type franchise zijn gekoppeld. Sommige bedrijven vereisen dat de franchisenemer de benodigdheden koopt, zoals stoelen, stoelen en kassa ’s van een specifiek bedrijf dat alle winkelkantoren van hun bedrijf levert, maar er kunnen andere bedrijven zijn die echt losse richtlijnen hebben over het hele probleem. Men moet er echter voor zorgen dat hij of zij alle ins en outs kent van het inrichten van de winkel met benodigdheden voordat er ooit een overeenkomst wordt gesloten!

Franchise vraag #3: Ben ik verplicht om te adverteren?

Antwoord: Dit is een zeer belangrijke kwestie op zich. Veel potentiële franchisenemers realiseren zich dit niet, maar de reclame die voor de franchise wordt gemaakt, wordt eigenlijk door het bedrijf zelf gedaan! Sommige van de vergoedingen die door de franchise moeten worden betaald, omvatten advertentiekosten en deze advertentiekosten en vergoedingen worden verondersteld door het bedrijf te worden gebruikt om reclame en marketing voor de franchise zelf te genereren. Dergelijke advertentiemethoden kunnen speciale kortingen omvatten die maandelijks worden gegeven, kortingsbonnen die in kranten worden geplaatst en dagen voor klantwaardering. Natuurlijk, als de franchise mag adverteren op een manier die de eigenaar geschikt acht, hoeven er mogelijk geen advertentiekosten te worden betaald, maar weten wat er precies nodig is, is van het grootste belang voordat u voor de franchise zelf adverteert!