shop franchise truffleat 24

HOOFDSTUK 12: De beste franchisemaatschappijen

De beste franchisemaatschappijen

Veel mensen zouden hebben gedacht dat McDonald ’s of Burger King of een ander soortgelijk fastfoodrestaurant een goede franchise zou zijn. Hoewel dit soort bedrijven meestal hun eerste jaar winst zullen maken, zijn ze niet gekozen voor de beste franchises van 2007. In feite kunt u zelfs verrast zijn door enkele van de bedrijven die bovenaan de lijst van ondernemers van de beste franchises voor het jaar 2007 stonden. Als u op zoek bent naar de perfecte franchisemogelijkheid, wilt u misschien een kijkje nemen in deze lijst voor enkele mogelijke zakelijke ideeën!

De UPS Store

Zelfs de UPS Store kreeg een aantal kudos van Entrepreneur magazine! De UPS Store is in feite een winkel voor kantoorbenodigdheden waar klanten UPS-producten en -dozen kunnen kopen en mogelijk hun dozen en pakketten kunnen afgeven voor verzending. Misschien is dit de belangrijkste reden dat ze in 2007 bovenaan de lijst voor de beste franchises werden gestemd. De UPS Store begon echter pas op te duiken na het begin van de 21e eeuw! In een paar jaar tijd had dit bedrijf, The UPS Store, eigenlijk meer dan 5.000 locaties en franchises wereldwijd! Dat is een geweldige prestatie om uit te voeren, maar degenen die in de business voor The UPS Store kan net beseffen de waarde van de producten en diensten die ze verkopen!

FASTSIGNS

Met meer dan $ 500.000 per jaar lijkt deze winkel misschien geen voor de hand liggende keuze, maar het is een franchisemogelijkheid die velen beschouwen als een once-in-a-lifetime kans die ze gewoon niet kunnen laten liggen! Als u zich afvraagt wat FASTSIGNS precies doet, maken ze een hele reeks producten die zijn gewijd aan borden, labels, banners, displays, digitaal afdrukken en aangepaste afbeeldingen. Deze franchise en bedrijf zal zelfs helpen u wrap uw hele auto in reclame voor verschillende bedrijven. Veel slimme ondernemers hebben dit bedrijf gekozen om franchise voor te geven en het is bewezen dat het een slimme keuze is!

Kreeg Junk

Ook al dacht je dat rommelverwijdering waarschijnlijk nooit bovenaan de lijst zou komen voor franchisemogelijkheden, het bedrijf 1-800-Got-Junk? is eigenlijk een snelgroeiende zakelijke kans in het hele land. Veel mensen nemen dit bedrijf op hun voordeel binnen de huidige markt. Ken je dat fastfoodrestaurant waar je franchising voor overweegt? Misschien zou uw geld nog beter worden besteed aan een franchise zoals 1-800-GOT-JUNK.

Er zijn tal van andere geweldige franchises over de hele wereld, maar dit zijn slechts enkele van degenen die de beste franchiselijst van 2007 hebben gemaakt! De bedrijven FASTSIGNS, The UPS Store en de Got Junk-business zijn alle drie uitstekende franchisemogelijkheden die formules zijn voor succes. Maar dit soort onderzoek doen en erachter komen wat voor soort franchises geweldig zijn voor een zakelijke kans op de begane grond, is erg belangrijk om een succesvol bedrijf te hebben en uit te blinken met de merknaam van een bedrijf!