Open een Truffleat winkel en aperitieven winkel franchise

TrufflEAT® Weergaveconcept
voor winkel en aperitievenwinkel

TrufflEAT® Rendering concept voor Shop en Aperitieven Store is een plek voor diegenen die tijd willen besteden om onze producten te proeven en ontspan in een warme maar verfijnde sfeer.

Onze geselecteerde professionele chef-kok zal u begeleiden tijdens een truffelreis met een nauwkeurige creatie van een degustatiemenu dat in het oog springt. Samen met onze dranken, variërend van wijn tot champagne, cocktails en speciaalbier, maakt dit unieke concept een uitstekende winkel en dineren in beleving over de hele wereld.

TrufflEAT® is een bedrijf dat naast het uitvoeren van verschillende cateringprojecten, zorgt voor de expressie vanuit Italië naar de hele wereld, beide bedrijven zoals het best wordt aangegeven op de site en in de e-commerce truffelat, en van de producten gemaakt onder eigen merk of een private label.

Wij zijn de ontmoetingsplaatsen van degenen die Truffelliefhebbers zijn. Onze uitgebreide selectie van hoogwaardige Truffelproducten wordt speciaal voor ons geproduceerd in Italië. Onze partners behoren tot de toonaangevende bedrijven ter wereld. Wij exporteren onze producten wereldwijd, zorgvuldig en snel georganiseerd.

De winkels hebben een modern en warm interieur dat ons representeert als een unieke winkelstijl waarmee we ons onderscheiden van de drukte.